START MIJN ESTA AANVRAAG   Pijl

 

Bezoekers van de Verenigde Staten: Controle van uw VS Reisgeschiedenis

Bezoekers van de Verenigde Staten uit het buitenland kunnen toegang krijgen tot een korte geschiedenis van hun aankomst en vertrek van en naar de Verenigde Staten.

Wat gebeurt er als ik een geschiedenis van mijn reizen naar de VS nodig heb?

U heeft toegang tot vijf jaar van uw eigen Verenigde Staten aankomst en vertrek geschiedenis voor persoonlijke referentie en hulp, maar het kan niet worden gebruikt als een proces-verbaal voor een officieel doel - juridisch of anders. Houd er rekening mee dat bepaalde soorten reisgerelateerde informatie niet mogen worden vermeld.

First Sample US Travel History
Second Sample US Travel History

Welke informatie kan ik ophalen?

De United States Department of Customs and Border Protection (CBP) houdt registers van aankomst en vertrek bij. U heeft toegang tot vijf jaar reisgeschiedenis naar de Verenigde Staten, met inbegrip van de data van aankomst en vertrek en de havens van in- en uitgang, via de I-94 website, door het invoeren van uw paspoortnummer.

De volgende informatie kan worden weggelaten uit de beschikbare reisgeschiedenis:

 • Aankomst en vertrek via landgrenzen
 • Aankomst en vertrek via closed-loop cruise
 • Updates over reserveringen van vliegreizen
 • Updates, status wijzigingen, of uitbreidingen van de data uit de Verenigde Staten Citizenship and Immigration Services
 • Reis door Amerikaanse burgers en mensen met permanente verblijfsvergunning

Wat kan ik doen aan ontbrekende reisinformatie?

Er kan geen actie worden ondernomen met betrekking tot onvolledige reisgeschiedenis. Customs and Border Protection verkrijgt reisinformatie uit vele bronnen. Dergelijke informatie kan niet worden gebruikt als wettelijk verslag of proces-verbaal van legale toelating; Integendeel, het is voor persoonlijk gebruik voor het gemak van de gebruiker.

Kan ik toegang krijgen tot verslagen van reizen in verband met oudere of vervallen paspoorten?

Ja, u heeft toegang tot de reisgeschiedenis voor de afgelopen vijf jaar, zolang u het paspoortnummer kan verstrekken.

Wat heb ik nodig om toegang te krijgen tot mijn VS reisgeschiedenis?

Om uw reis te kunnen bekijken, moet u de volgende informatie verstrekken, die exact moet worden ingevoerd zoals vermeld op uw reisdocument dat wordt gebruikt om de Verenigde Staten in te reizen:

 • Paspoortnummer
 • Land van afgifte van paspoort
 • Achternaam
 • Voornaam
 • Geboortedatum

Hoe zorg ik ervoor dat mijn gegevens correct zijn, als ik de VS binnenreis door de lucht en vertrek over land?

Als u van plan bent om het land te verlaten over land, en u hebt een papieren kopie van uw I-94, dan kunt u het formulier op de grens vooraf voorleggen aan de Canadese Border Services Agency wanneer u Canada inreist, of Customs and Border Patrol voor binnenkomst in Mexico. Als u de Verenigde Staten door de lucht bent ingereisd, en een elektronisch formulier I-94 heeft ontvangen, kan uw vertrek per land wellicht niet nauwkeurig worden geregistreerd, tenzij u opnieuw inreist in de VS vóór de vervaldatum van uw paspoortstempel.

Inwoners van Canada of Mexico met een elektronische versie van het formulier I-94, die vertrekken over land en niet van plan zijn om opnieuw de Verenigde Staten in te reizen voor hun paspoortstempel verloopt, moet het bewijs van hun re-entry naar Canada of Mexico tijdens hun reizen altijd bij zich hebben. Dergelijke bewijzen kunnen onder andere zijn:

 • Vervoerbewijzen
 • Kassabon
 • Paspoort inreisstempels
 • Loonstrookje

Reizigers naar Canada kunnen een inreisstempel van de Canadese Border Services Agency vragen, terwijl mensen die reizen naar Mexico de stempel van het Instituto Nacional de Migracion (INM) kunnen verzoeken.

 

 

Deze website wordt beheerd door een particuliere onderneming, niet verbonden met de regering van de Verenigde Staten.