ZAČNI APLIKACIJO ESTA   Puščica

Politika zasebnosti

Zavezani smo k varovanju zasebnosti vseh obiskovalcev naše spletne strani, kjer zbiramo le potrebne osebne podatke. Z uporabo naše spletne strani se strinjate s pogoji te politike zasebnosti.

Katere podatke zbiramo?

Zbiramo le podatke, ki nam jih posredujete prostovoljno in kateri so potrebni, ko nas kontaktirate preko elektronske pošte. Podatke uporabljamo izključno za zagotavljanje najboljšega možnega odgovora na vaše vprašanje ter za nobene druge namene.

Dodatni podatki, ki jih zberemo, ne morejo biti povezani z vami osebno ali uporabljeni za vašo identifikacijo. Nekateri izmed teh podatkov so tehnične narave (na primer tip vašega brskalnika) in so lahko uporabljeni pri prepoznavanju tehničnih težav ali pri izboljšanju delovanja in kakovosti naše spletne strani. Neosebni podatki, ki jih zberemo in shranjujemo, so povezani domenami, iz katerih so prišli obiskovalci (poznane kot povezave z drugih spletnih strani), datumom in časom, ko je obiskovalec obiskal našo spletno stran, čas, ki ga je porabil na naši spletni strani, na katere povezave je klikal, lokacijo uporabnika in konfiguracijo glede na napravo, ki jo je uporabnik uporabljal.

Sledenje drugih spletnih strani

Nekatere izmed strani na naši spletni strani lahko vsebujejo posebne oznake, ki pošiljajo podatke drugim spletnim stranem. Te oznake se imenujejo »spletni svetilniki«. Podatke, ki jih pošiljajo, po navadi vključujejo tip vašega brskalnika, IP naslov, podatke o sami strani in kdaj je bila stran obiskana ter tudi podatke, ki jih pošiljajo katerikoli piškotki, ki so nameščeni na vašem računalniku s strani drugih spletnih strani.

Odstranitev/izbris podatkov

  • Obiskovalci, ki brskajo po naši spletni strani, lahko odstranijo piškotek, nameščen na njihov računalnik, z izbrisom piškotkov iz brskalnika. Prosimo, obiščite spodnjo povezavo za več informacij o piškotkih: http://www.aboutcookies.org
  • Obiskovalcem, ki nam po elektronski pošti pošljejo vprašanje, po 180 dneh odstranimo elektronski naslov in vsebino elektronske pošte. V kolikor želite, da se vaš elektronski naslov in njegova vsebina odstranita prej, nas prosimo kontaktirajte.

Podatki občutljive narave

Prosimo, da nam ne pošiljate ali razkrivate kakršnihkoli osebnih podatkov občutljive narave (kot na primer podatki, povezani z raso ali etnično pripadnostjo, politična mnenja, verska ali druga prepričanja, podatki o zdravju, kriminalnem ozadju ali članstvu v sindikatih), ko nas kontaktirate preko elektronske pošte.

Povezave do zunanjih spletnih strani

Naša spletna stran je informacijska spletna stran, ki ne obravnava aplikacij ESTA. Lahko pa zagotavljamo povezavo do druge spletne strani v zasebni lasti, ki ni v nobeni povezavi s katerokoli vlado ali veleposlaništvom in ki lahko ob plačilu takse obravnava aplikacije ESTA. Vaša odločitev je, ali želite na spletni strani, do katere nudimo povezavo, ali na uradni spletni strani vlade Združenih držav Amerike oddati vlogo, posodobiti ali potrditi aplikacije ESTA.

Izmenjava in prenos podatkov

V nekaterih okoliščinah lahko izmenjamo ali prenesemo podatke. Te okoliščine vključujejo:
- Prenos povezanim podjetjem ali kot posledica sprememb v našem podjetju. Če s podjetjem upravljamo mi, je v naši lasti, smo mi v lasti podjetja ali če smo eni in drugi upravljani s strani drugih podjetij, lahko podatke izmenjamo s temi podjetji. V kolikor naše podjetje pridobi drugo podjetje ali pride do združitve ali če je del oziroma celota naših sredstev prodanih drugemu podjetju, so podatki o uporabnikih lahko vključeni v ta prenos ali prodajo.
- Zakonsko dovoljena izmenjava informacij: lahko obstajajo okoliščine, ko pride do izmenjave informacij o uporabnikih s tretjimi osebami, ki niso povezane z nami, kot to dovoljuje zakonodaja.

Obveščanje uporabnikov o spremembah politike zasebnosti

V politiko zasebnosti lahko vnesemo spremembe, v kolikor to zahtevajo okoliščine. V primeru sprememb jih bomo objavili na naši spletni strani skupaj z datumom izvedbe sprememb. Spremenili bomo tudi vsebino te strani, da bo v skladu z našo spremenjeno politiko.

V kolikor nadaljujete z uporabo naše spletne strani in naših storitev po tem, ko smo objavili spremembe naše politike zasebnosti, bomo to dejanje smatrali kot strinjanje s temi spremembami. Spremembe naše politike zasebnosti bodo veljale le za podatke, ki jih bomo prejeli po tem, ko bodo spremembe stopile v veljavo, razen če se boste izrecno dogovorili drugače. V primeru, da se po tem, ko smo zbrali vaše osebne podatke, odločimo, da jih bomo uporabili na način, ki se razlikuje od naše politike, ko smo podatke zbrali, vas bomo kontaktirali preko elektronske pošte in vam sporočili spremembe. Nato se boste lahko odločili, ali lahko uporabimo te podatke na nov in drugačen način.

Sprejetje pogojev

Ko obiščete našo spletno stran, se strinjate s pogoji naše politike zasebnosti, vaša nadaljnja prisotnost in uporaba naše spletne strani pa predstavlja nadaljnje strinjanje. V kolikor se ne z našo politiko zasebnosti ne strinjate, ali v celoti ali delno, vas naprošamo, da zapustite spletno stran in je ne uporabljate.

 

 

Spletno stran upravlja zasebno podjetje, ki ni povezano z vlado Združenih držav.