START MIJN ESTA AANVRAAG   Pijl

 

Formulier I-94 opvragen: Hoe kunt u uw I-94 online opvragen

Bezoekers van de Verenigde Staten kunnen hun meest recente I-94 toelatingsverslag en nummer online opvragen, dat kan worden afgedrukt en gepresenteerd als bewijs van hun rechtmatige binnenkomst in het land. Een I-94 opvraging kan in minder dan vijf minuten worden voltooid.

Wat heb ik nodig voor een I-94 opvraging?

Om toegang te krijgen tot uw meest recente I-94 verslag, moet u de volgende informatie invoeren, die exact moet worden ingevoerd zoals op uw reisdocument wordt gebruikt om de Verenigde Staten binnen te reizen:

  • Paspoortnummer
  • Land van afgifte van paspoort
  • Voornaam en achternaam
  • Geboortedatum

Elke internationale reiziger kan toegang tot zijn of haar meest recente I-94 formulier krijgen; echter, de beschikbaarheid van dit formulier betekent geenszins wettelijk recht om langer dan de oorspronkelijke voorwaarden van binnenkomst in de Verenigde Staten te blijven. Alle bezoekers zijn verplicht om te voldoen aan de voorwaarden van hun toelating en classificatie.

Wat als ik al in de VS ben en een bewijs van toelating nodig heb?

Iedereen die de Verenigde Staten legaal is binnengekomen, kan zijn I-94 formulier opvragen, dat als een wettig verslag van toelating kan worden gepresenteerd.

First Sample Retrieval I-94
Second Sample Retrieval I-94
Third Sample Retrieval I-94

 

 

Deze website wordt beheerd door een particuliere onderneming, niet verbonden met de regering van de Verenigde Staten.