ESTA KÉRELEM ELINDÍTÁSA   Nyíl

 

Az I-94-es nyomtatvány visszakeresése: Hogyan keresheti vissza az I-94-es dokumentumot az interneten?

Az Egyesült Államokba látogató személyek visszakereshetik az interneten a belépésükhöz kapcsolódó legfrissebb I-94-es dokumentumot és azonosító számot, amelyet kinyomtathatnak és be tudnak mutatni az országba való törvényes belépés bizonyítékául. Az I-94 visszakeresése kevesebb, mint öt percet vesz igénybe.

Mire van szükség az I-94 visszakereséséhez?

Ahhoz, hogy hozzáférhessen a legfrissebb I-94-es dokumentumához, az alábbi adatokat kell megadnia pontosan úgy, ahogyan azok az USA-ba történő utazáshoz szükséges okmányában szerepelnek:

  • Útlevélszám
  • Az útlevelet kiállító ország neve
  • Keresztnév és vezetéknév
  • Születési dátum

Minden nemzetközi utazó hozzáférhet a legfrissebb I-94-es nyomtatványához, viszont ezen dokumentum megléte nem ad törvényes jogot arra, hogy a belépéskor meghatározottaknál tovább tartózkodjon az Egyesült Államokban. Minden látogatótól elvárják, hogy a belépésükkor meghatározott feltételeknek és a besorolásuknak megfelelően viselkedjenek.

Mi van abban az esetben, ha már az USA-ban vagyok, de valamivel bizonyítanom kell a belépésemet?

Bárki, aki törvényesen lépett be az Egyesült Államokba, visszakeresheti és kinyomtathatja az I-94-es dokumentumát, amelyet be tud mutatni az országba történő belépésről nyilvántartott hivatalos dokumentumként.

First Sample Retrieval I-94
Second Sample Retrieval I-94
Third Sample Retrieval I-94

 

 

Ezt a weboldalt egy magáncég üzemelteti, mely nem áll kapcsolatban az Egyesült Államok kormányával.