START MIN ESTA ANSØGNING   Pil

 

I-94 Online circles images

I-94 formular online for besøgende til USA gennem land

Rejsende til USA gennem land kan ansøge om en foreløbig formular I-94 online. Kun I-94 kan anvendes som bevis for lovlig indrejsning.

 

 

Har jeg brug for en I-94 formular for at rejse til USA?

Alle rejsende til USA skal have en I-94 formular med følgende undtagelser:

 • Amerikanske borgere
 • Fastboende udlændinge, som vender tilbage til USA
 • Udlændinge, som har et immigrantvisum
 • De fleste canadiske borgere, uanset om du besøger USA eller i transit

Hvad er I-94 formularen?

U.S. Department of Homeland Security udsteder I-94 formularen som den officielle registrering af ankomst eller afgang for udlændinge til USA, hvis status er blevet ændret i USA, eller som udvider deres ophold i USA, blandt andre grunde. Denne form er normalt knyttet til den (ikke-immigrant) besøgendes pas af en Customs and Border Patrol (CBP) officer ved indrejsen til USA. Besøgende er forpligtet til at rejse ud af USA med datoen stemplet på formularen.

CBP har automatiseret I-94 formularen for rejsende ind i landet for at strømline adgangskrav, forbedre effektiviteten og nedsætte driftsomkostninger. I stedet for en papirformular modtager den rejsende en elektronisk I-94, undtagen under særlige omstændigheder. Den rejsende vil også modtage et optagelsesstempel fra CBP på deres rejsedokument.

 

I-94 Online Sample Image

 

Hvornår skal jeg sende min I-94 online ansøgning?

Hvis du planlægger at rejse til USA gennem land, kan du fremskynde processen ved at ansøge og betale for din I-94 formular online. Hvis du ønsker at rejse til USA gennem luftvej eller søvej, er du ikke nødt til at ansøge om en I-94 formular.

Bemærk venligst, at I-94 formularen, som du modtager genem online ansøgningen kun er foreløbig, og er det første trin af I-94 ansøgningsprocessen. Du skal udføre de resterende trin i ansøgningsprocessen på ankomststedet for at modtage det endelige dokument, som giver mulighed for lovlig indrejse til USA.

Hvad gør jeg hvis jeg glemmer mit ansøgningsnummer?

For at ansøge skal du have følgende oplysninger, som det vises i dine rejsedokumenter for at komme ind i USA:

 • Passets udstedelsesland, som er dit statsborgerskab, der vises i dit pas. Dette er myndighed, der har udstedt dit pas, uanset hvor du fysisk fik dit pas henne.
 • Dit pasnummer, præcis som det er angivet på biografisiden. Dette nummer kan indeholde tal og/eller bogstaver, så du skal være opmærksom på det. Karakterer, der er ofte forveksles med hinanden, omfatter 0 (nul) og bogstavet "O," og 1 (én) og bogstavet "I".
 • Din fornavn/efternavn som det står angivet i feltet "Last Name" eller "Surname" på dit amerikanske rejsedokument. Hvis du ikke er sikker på hvilket navn, du skal bruge, henvises der til "Machine Readable Zone" på dit pas, da dette normalt er navnet, som skal bruges.
 • Din fornavn/efternavn som det står angivet i feltet "First Name" eller "Given Name" på dit amerikanske rejsedokument. Ingen andre navne skal inkluderes, såsom titler, øgenavne eller mellemnavne.
 • Din fødselsdato, herunder måned, dag og år, som du blev født i.

Hvis navneformatet er tvetydig på et pas eller visum, skal du se Machine Readable Zone på dokumentet/kortet. Disse vil altid følge ISO standard konventionen.

Hvis du ansøger online om en ny I-94, skal du desuden bruge:

 • Visummets udstedelsesland: Det land, som har udstedt dit visum For formål, der er relateret til I-94, vil dette felt altid være USA.
 • Visa or Border Crossing Card (BCC) nummer: Visumnummeret er det røde nummer på det nederste højre hjørne af dit visum over Machine Readable Zone.
 • Udstedelsesdatoen for visum: Dagen, måneden og året, som dit visum blev udstedt til dig.

Hvis jeg ansøger og betaler for et I-94 online, skal jeg møde op ved ankomststedet?

Ja. Du skal stadig vises på ankomststedet for at fuldføre processen og modtage dit dokument. Du vil kun modtage en midlertidig I-94 fra online ansøgningen. Betaling online fremskynder processen ved ankomststedet.

Hvis jeg ansøger om en I-94 online, kan jeg så blive nægtet indrejse i USA?

Alle optagelser til USA bestemmes af en CBP officer ved en ankomsthavnen i ansøgningen om optagelse eller I-94 tilladelse. Som en rejsende skal man være parat til at vise formålet og hensigten med sin rejse og give bevis for beskæftigelse og opholdstilladelse under interviewet. Hvis indrejsen nægtes, vil CBP give oplysninger om dine valgmuligheder. Der er ingen restitutioner, overførsler eller udveksling af I-94 gebyret. Hvis du er nægtet indrejse eller fjernet fra USA af en eller anden grund, returneres denne afgift ikke.

Efter at ansøge online modtager jeg så en midlertidig formular?

Nej, men du vil modtage en kvittering, som du skal udskrive og gemme. Ved ankomststedet vil en CBP officer slå din midlertidige I-94 op i CBP systemet ved hjælp af dit pas.

Efter en online ansøgning for en midlertidig I-94, hvad skal jeg bringe til ankomststedet for at gennemføre ansøgningsprocessen?

For at gennemføre din ansøgning, er du nødt til at:

 • Være ved en ankomststedet inden syv dage. Hvis du er der inden syv dage eller ikke får udstedt en I-94 af en eller anden grund, er der ingen restitutioner.
 • Ved ankomststedet skal du give dine biometriske data (hvis nødvendigt) og gennemføre et interview.
 • Vær parat på at vise bevis på din bopæl, beskæftigelse og/eller rejseplaner, hvis du bliver spurgt af Customs and Border Protection (CBP) officeren.
 • Når din ansøgning er godkendt, vil CBP udstede en papirformular af I-94, der dokumenterer din optagelse og gyldighed. Behold formularen for indrejse, og præsenter den for enhver embedsmand, retshåndhævende officer, organisation, institution eller arbejdsgiver, der anmoder om beviser for lovlig indrejse.

 

 

Denne hjemmeside køres af et privat firma, og er ikke tilknyttet den amerikanske regering.